Exterieur, Interieur en Lakbescherming

Exterieur detail

Onze deskundige detailers gaan verder dan gewoon wassen. We beginnen met een grondige reiniging om stof, vuil en aanslag te verwijderen. Vervolgens gebruiken we kleien om zelfs de kleinste verontreinigingen uit de lak te halen. Na het kleien volgt een zorgvuldige polijstbeurt(en) om de lak weer tot leven te brengen en eventuele oneffenheden te corrigeren.

Onze exterieur service omvat ook aandacht voor detail. We poetsen en beschermen de velgen en banden, herstellen de helderheid van koplampen indien nodig, en zorgen ervoor dat zelfs de moeilijkst bereikbare hoeken en kieren worden behandeld.

Het resultaat? Een auto die schittert als nieuw.
Onze exterieur auto detailing service is de perfecte keuze voor autoliefhebbers die hun voertuig in topconditie willen krijgen.


Onze exterieur detailing service is speciaal ontworpen om de glans, schoonheid en bescherming van je voertuig te herstellen.

Lakbescherming/coating

Lakbescherming is een proces waarbij een speciale keramische coating (nanotechnologie) op de lak van een voertuig wordt aangebracht om deze te beschermen. Deze bescherming creëert een barrière tussen de autolak en externe factoren zoals UV-stralen, vuil, vogeluitwerpselen, insecten, en andere verontreinigingen. Het resultaat is dat de lak langer zijn glans behoudt, minder snel vervaagt en minder gevoelig is voor krassen en vlekken. Lakbescherming verbetert niet alleen het uiterlijk van het voertuig, maar helpt ook om de waarde ervan te behouden door de lak in goede staat te houden gedurende een langere periode.

Wij bieden lakbescherming aan van een van de beste merken op de markt. In ons aanbod heeft de klant de keuze uit fysieke en chemische coatings.

Interieur reiniging

Onze interieurreinigingsservice is de sleutel tot een prachtig en fris interieur voor je voertuig. Onze ervaren auto-detailers zorgen voor een diepgaande reiniging en herstel van elk detail in je auto. Van vlekverwijdering en stofzuigen tot lederen verzorging en geurbehandeling, we brengen je interieur terug naar showroomwaardige perfectie. Ervaar het comfort en de luxe van een vlekkeloos interieur met onze interieurreinigingsservice.


Stofzuigen: Een grondige stofzuiging van alle oppervlakken, inclusief vloermatten, tapijten, stoelen, en andere bekleding om stof, vuil en kruimels te verwijderen.

Oppervlaktereiniging: Het reinigen van alle harde oppervlakken zoals het dashboard, deurpanelen, middenconsole, en ventilatieopeningen om stof, vingerafdrukken en vuil te verwijderen.

Vlekverwijdering: Het behandelen en verwijderen van vlekken op bekleding, tapijten en stoelen, inclusief olie-, drank- en voedselvlekken.

Bekledingreiniging: Diepgaande reiniging van stoffen bekleding met behulp van stoomreinigers of speciale reinigingsmiddelen om vlekken en geuren te elimineren.

Lederen verzorging: Reiniging en conditionering van leren bekleding om het soepel en in goede staat te houden.

Raam- en spiegelreiniging: Grondige reiniging van ramen en spiegels voor een helder zicht.

Geurverwijdering: Het neutraliseren van onaangename geuren in het interieur door middel van ozonbehandeling of luchtverfrissers.

Desinfectie: Optioneel kan het interieur worden gedesinfecteerd om bacteriën, virussen en ziektekiemen te verwijderen, wat vooral belangrijk is voor een hygiënische omgeving.

Interieur bescherming/coating

Kenmerken en Voordelen:

  • Langdurige Bescherming: Onze coating vormt een onzichtbare barrière tegen vlekken, verkleuring en slijtage, waardoor het interieur er langer als nieuw uitziet.

  • Waterafstotend: Morsen of vocht dringen niet door in de oppervlakken, wat schoonmaken een fluitje van een cent maakt.

  • UV-bescherming: Zonlicht zal niet langer leiden tot verkleuring of vervaging van materialen, waardoor je interieur zijn prachtige uitstraling behoudt.

  • Eenvoudig Onderhoud: Stof en vuil hechten minder goed aan de behandelde oppervlakken, waardoor je interieur langer schoon blijft en minder frequent gereinigd hoeft te worden.

  • Frissere Geur: Onze coating bevat geurneutraliserende eigenschappen om ongewenste geuren te minimaliseren en het interieur frisser te laten ruiken.

Onze ervaren professionals passen deze coating met precisie toe, zodat elk hoekje en gaatje van jouw voertuig beschermd is. Met onze interieurcoating geniet je niet alleen van de voordelen van een prachtig en goed onderhouden interieur, maar behoud je ook de waarde van je voertuig op de lange termijn.

Onze interieurcoating is ontworpen om het interieur van jouw voertuig naar een geheel nieuw niveau te tillen. Deze geavanceerde coating is speciaal ontwikkeld om duurzame bescherming te bieden aan alle interieurmaterialen, of het nu gaat om stoffen bekleding, leer, kunststof, vinyl of andere oppervlakken.