projecten

Stap in de wereld van luxe en perfectie terwijl we de onsterfelijke Ferrari 488 hebben omgetoverd met onze uitgebreide detailingdiensten. Vanaf het eerste moment van inspectie tot de glinsterende eindresultaten, hebben we deze bolide behandeld als een kostbaar juweel. Onze deskundige aanpak omvatte een grondige reiniging, lakcorrectie en polijsten om de lak te laten stralen als nooit tevoren. Met de toepassing van een hoogwaardige keramische coating werd niet alleen de glans behouden, maar ook een duurzame bescherming geboden. Binnenin kreeg het interieur de koninklijke behandeling met een diepgaande reiniging en verfraaiing. Klaar om uw Ferrari 488 naar ongekende hoogten van pracht en praal te tillen? Ontdek de magie van onze detailingdiensten en geef uw wagen de glamour die hij verdient!

Ferrari 488

Het exterieur van de Maserati onderging een uiterst gedetailleerde renovatie tijdens ons recente project. Als symbool van Italiaanse elegantie en sportieve prestaties is de Maserati een waar juweel op wielen, en we wilden ervoor zorgen dat zijn uiterlijk deze status eer aandeed.

We begonnen met een grondige inspectie waarbij alle kleine gebreken zorgvuldig werden vastgelegd, alsof we de kenmerkende lijnen van een meesterwerk in kaart brachten. Vervolgens werd de lak met de grootste zorg gewassen, waardoor deze weer schitterde als nooit tevoren. Krasjes en vlekken werden met uitzonderlijke precisie behandeld, met aandacht voor zelfs de kleinste details, zoals een kunstrestaurateur die elk penseelstreek herstelt op een kostbaar schilderij. Het polijsten bracht de lak tot leven in alle hoeken en kieren van de auto, waardoor de Maserati eruitzag alsof hij rechtstreeks uit een high-end autosalon kwam. Om langdurige bescherming te bieden, werd een hoogwaardige keramische coating aangebracht, als een onzichtbaar schild tegen de elementen, net zoals een ridder zijn harnas aantrekt voordat hij ten strijde trekt. Elk element van de auto, inclusief de grille en de velgen, kreeg een grondige behandeling.

Maserati Quattroporte

Porsche Targa

De Porsche Targa verdient niets minder dan de beste zorg, en dat is precies wat we hebben gedaan. Ons proces begon met een zorgvuldige handwas om de auto te reinigen en voor te bereiden.

Na de handwas onderging de Targa een claybeurt om de lak zijdezacht te maken en eventuele oneffenheden te verwijderen. Vervolgens hebben we de lak gepolijst om hem weer in topconditie te brengen.

Na het polijsten volgde een grondige ontvettingsfase om ervoor te zorgen dat de coating goed zou hechten. En dan was het tijd voor de coatingfase zelf, waarbij we een beschermende coating aanbrachten die de auto twee jaar lang zou beschermen.

Na deze behandeling gaven we de Porsche Targa de tijd om te rusten en de coating te laten uitharden. Het resultaat? Een glanzende en goed beschermde Porsche Targa die er weer als nieuw uitziet en klaar is voor de weg.